02.12.2010. / 12:43

Autor: Nacional.hr

Nema dvojbe: Redovito vođenje ljubavi najbolja prevencija za bolesti srca

Studija je pokazala da muškarci koji često vode ljubav i nisu skloni izletima izvan bračne postelje nemaju nikakvih problema sa srcem i općenito cijelim kardiovaskularnim sustavom

Poznato je da seks blagotvorno utječe na zdravlje cijelog organizma, a da je bogat seksualni život jedan od najučinkovitijih "lijekova" za mnoga srčana oboljenja, potvrdili su i rezultati nedavno provedenog istraživanja talijanskih znanstvenika.

Naime, studija je pokazala da muškarci koji često vode ljubav i nisu skloni izletima izvan bračne postelje nemaju nikakvih problema sa srcem i općenito cijelim kardiovaskularnim sustavom.

'Nema sumnje da pojačana seksualna aktivnost blagotvorno utječe na zdravlje. Redovito vođenje ljubavi najbolja je prevencija za bolesti srca', objašnjava dr. Emmanuele Jannini.
Doduše, slične rezultate svojedobno su dobili i znanstvenici Instituta New England u Massachusettsu.

Dakle, ukoliko osjećate bilo kakve tegobe ne preostaje vam ništa drugo nego da se s partnericom odmah uputite u spavaću sobu.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 02.12.10. 13:26

"Dakle, ukoliko osjećate bilo kakve tegobe ne preostaje vam ništa drugo nego da se s partnericom odmah uputite u spavaću sobu."

PA KO ŽIV - KO MRTAV!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika