02.12.2010. / 14:08

Autor: Hina

Predsjednik srbijanske vlade zbog kvara zrakoplova prekinuo put u Bugarsku

Zrakoplov srbijanske vlade kojim je Cvetković u četvrtak ujutro poletio u Sofiju hitno je, nakon 15 minuta leta, morao biti vraćen zbog kvara. Prilikom slijetanja nije bilo poteškoća

Mirko CvetkovićMirko CvetkovićZrakoplov kojim je predsjednik srbijanske vlade Mirko Cvetković u četvrtak iz Beograda letio u službeni posjet Bugarskoj, zbog kvara se nedugo nakon polijetanja vratio se u Beograd, izvijestili su srbijanski mediji.

Zrakoplov srbijanske vlade kojim je Cvetković u četvrtak ujutro poletio u Sofiju hitno je, nakon 15 minuta leta, morao biti vraćen zbog kvara. Prilikom slijetanja nije bilo poteškoća.

Nakon što je signalizirana tehnička neispravnost vladinog zrakoplova tipa “Learjet“, pilot je priopćio da se zrakoplov usljed problema mora vratiti u Beograd.

Cvetković se u Sofiji trebao sastati sa svojim bugarskim kolegom Bojkom Borisovim.

Podsjećajući kako ovo nije prvi incident s vladinim zrakoplovom, mediji podsjećaju da je prilikom Cvetkovićeva posjeta Češkoj također došlo do problema na uređajima za slijetanje po magli pa je zrakoplov, umjesto u Prag, morao sletjeti u Karlove Vari.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika