02.12.2010. / 16:14

Autor: Hina

Angelina Jolie brani svoj redateljski debi: 'Nije mi bila namjera izazvati kontroverze u Bosni'

U Parizu je uoči premijere sasvim drukčijega filma, romantične akcijske komedije "Turist" u kojoj glumi uz Johnnyja Deppa, Angelina Jolie rekla kako njezina namjera nije bila izazvati kontroverzu filmom o ratnoj Bosni

Angelina JolieAngelina JolieHollywoodska zvijezda Angelina Jolie uzvratila je kritičarima njezina redateljskog debija i rekla da većina ljudi podupire prikaz ljubavne priče između Srbina i Bošnjakinje uoči rata.

U Parizu je uoči premijere sasvim drukčijega filma, romantične akcijske komedije "Turist" u kojoj glumi uz Johnnyja Deppa, Angelina Jolie rekla kako njezina namjera nije bila izazvati kontroverzu filmom o ratnoj Bosni.

Bosanske žrtve seksualnih zločina u devedesetima pisale su Ujedinjenim narodima za koje je Oscarovka Jolie veleposlanica dobre volje, i izjavile kako ona nije zaslužila taj položaj i ne zna dovoljno o tom etničkom sukobu.

"Jedna se osoba buni", rekla je Jolie.

"Apsolutna većina stanovištva, glumci, premijer, predsjednik, svi su nam pružili izuzetnu potporu", rekla je i dodala kako je 95 posto glumaca preživjelo rat.

Jolie svoj film, još bez naslova, opisuje kao ljubavnu priču Srbina i muslimanke uoči rata u kojem će poginuti stotinu tisuća ljudi.

Producenti su promijenili planove snimanja u Bosni i preselili neke scene iz Sarajeva u Budimpeštu jer je jedan bosanski ministar u listopadu privremeno ukinuo dozvolu snimanja.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

registracija
3/12/10

bosanac, 03.12.10. 11:50

ama dosta i te zilave cure....vjerujte da se niko nije okrenuo za njom kada je bila u sarajevu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika