02.12.2010. / 20:07

Autor: Totalsport

Katar pleše, Obama smatra da je donešena kriva odluka

Slavilo se i u zraku, točnije na liniji Dubai-Doha u zrakoplovu u kojem je pilot putnike preko interkoma upoznao sa, kako je rekao, "sjajnom viješću"

Barack ObamaBarack ObamaUpitan da prokomentira činjenicu da će se Svjetsko nogometno prvenstvo igrati 2022. godine u Kataru, a ne u Sjedinjenim Američkim Državama, predsjednik SAD-a Barack Obama bio je kratak u odgovoru.

- Mislim da je donešena kriva odluka - kazao je prvi čovjek Sjedinjenih Država koje su na kampanju potrošile nekoliko milijuna dolara ne bi li ga organizirale ponovno, prvi puta nakon 1994. godine.

Na drugoj strani svijeta, u zemlji čija je kampanja urodila plodom, vlada zadovoljstvo. Na ulicama se pleše i slavi pobjeda male, klimatski vruće, ali bogate države koja se obvezala organizirati Mundijal za pamćenje. Poslužit će za to 42.9 milijardi američkih dolara obećanih u ulaganje infrastrukture i dodatna četiri kako bi se izgradilo devet stadiona i renovirala tri za održavanje SP-a.

Slavilo se i u zraku, točnije na liniji Dubai-Doha u zrakoplovu u kojem je pilot putnike preko interkoma upoznao sa, kako je rekao, "sjajnom viješću"...

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
11/10/10

agaSovulj, 03.12.10. 07:41

Mora da je tocno, kad to jedan Amer kaze, ba makar to bio i Obama. Zasto nije argumentirano obrazlozeno zbog cega misli da je odluka pogresna?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika