02.12.2010. / 20:19

Autor: Totalsport

Beckham: Tužni smo i razočarani, dali smo sve od sebe, Shearer: Kad će doći red na nas?

Ne mislim da nam je nanesena nepravda, takav osjećaj ne prevladava nakon što se nešto izgubi. Mijenja ga razočaranje. Proći će i ono za nekoliko dana, ali danas smo tužni - kazao je Beckham

Prince William, David Beckham, David Cameron, Sebastian Coe, Alan Shearer i Gary Lineker (Reuters)Prince William, David Beckham, David Cameron, Sebastian Coe, Alan Shearer i Gary Lineker (Reuters)David Beckham nije krio razočaranje u porazu engleske kampanje u borbi za dobivanje organizacije Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine...

- Dali smo sve od sebe, bolje od ovoga se nije moglo - kazao je nogometaš Los Angeles Galaxya čiji je zadatak bio "nagovoriti" Izvršni odbor Međunarodne nogometne federacije (FIFA) da ukaže povjerenje Engleskoj.

- Razočarani smo, ali naše čestitke idu u Katar (2022.) i Rusiju. Uvjeren sam da će se FIFA njima ponositi.

- Teško nam je jer nismo uspjeli dovesti SP u Englesku, bilo bi sjajno da jesmo budući da ga već dugo nismo organizirali. Ipak, naglasio bih da sam uživao u pokušaju. Za našu prezentaciju dobili smo samo pohvale, rečeno nam je da je sjajna ako ne i najbolja, no nije nam bilo suđeno.

- Ne mislim da nam je nanesena nepravda, takav osjećaj ne prevladava nakon što se nešto izgubi. Mijenja ga razočaranje. Proći će i ono za nekoliko dana, ali danas smo tužni - kazao je Beckham.

Shearer: Pa kada ćemo mi dobiti organizaciju!?

Nekadašnji napadač engleske nogometne reprezentacije Alan Shearer bio je jedan od onih koji su se nalazili u Zürichu u predstavljanju kampanje svoje zemlje u pokušaju dobivanja organizacije Svjetskog prvenstva 2018. godine... Nije pomoglo.

- Dvije ili tri minute prije no što smo vratili sjesti na svoja mjesta pročulo se da naša kampanja nije urodila plodom, da smo ispali u prvom krugu. Čestitke Rusije, sjajno su se prezentirali. Ipak, teško je ovo progutati.

-Naša jutarnja prezentacija bila je apsolutno briljantna. Dođe ti da pomisliš: Ako nam sada nije ukazano povjerenje, kada će!? Nadao sam se da ću doživjeti Mundijal u Engleskoj, pa posljednji puta smo ga organizirali 1966., u godini u kojoj sam rođen.

- Nisam siguran da smo mogli učiniti više, naporno smo radili u kampanji koju su svi pozdravili. Zbog toga ćemo moći mirno spavati, ali tužno je i boli. Čestitam pobjednicima - kazao je Shearer, strijelac 30 golova u 63 nastupa za "tri lava".

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika