03.12.2010. / 11:12

Autor: Nacional.hr

TŽV Gredelj potpisao ugovor vrijedan 5,3 milijuna kuna s Kosovskim željeznicama

Remont lokomotive produžiti će njen rok trajanja za još 25 godina

Ivan TolićIvan TolićPredsjednik Uprave TŽV „Gredelj" mr. sc. Ivan Tolić jučer je s Kosovskim željeznicama potpisao ugovor o generalnom popravku još jedne dizel-električne lokomotive. Nedavnim uspješnim završetkom projekta modernizacije, rekonstrukcije i remotorizacije dizel-električne lokomotive JT38CW-DC za Kosovske željeznice na najvišoj tehnološkoj razini, TŽV Gredelj je potvrdio znanje i sposobnost svojih stručnjaka te iznimnu reputaciju i konkurentnost u gradnji novih i održavanju postojećih željezničkih kapaciteta na zahtjevnom inozemnom tržištu i time si uspio osigurati još jedan veliki projekt za Kosovske željeznice.

"Iznimno mi je zadovoljstvo što su Kosovske željeznice ponovno iskazale svoje povjerenje u TŽV „Gredelj" i njegove stručnjake povjerivši im projekt modernizacije odnosno generalnog popravka lokomotive", istaknuo je predsjednik uprave TŽV Gredelj mr.sc. Ivan Tolić.

Vrijednost Ugovora za popravak druge lokomotive je oko 5,3 milijuna kuna. Na spomenutoj lokomotivi bit će napravljen generalan popravak, čime će se dobiti gotovo nova lokomotiva, i tako produljiti njezin rok eksploatacije za još 25 godina.

Vezane vijesti

Gredeljeve lokomotive idu u Maroko

Gredeljeve lokomotive idu u Maroko

Direktor Tvornice željezničkih vozila Gredelj Krešimir Kranjčec, potpredsjednik za internacionalne poslove Will Burrows i potpredsjednik za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika