03.12.2010. / 14:38

Autor: Nacional.hr

Počinje suđenje Mladićevoj supruzi zbog arsenala oružja: Radikali najavili podršku

Obiteljski odvjetnik Miloš Šaljić tvrdi kako je suđenje Mladićevoj supruzi politički potez stranih nalogodavaca, kako oružje pripada bjeguncu i kako je to samo jedan od oblika pritisaka i maltretiranja obitelji sa svrhom kako bi se došlo do ratnog zapovjednika vojske bosanskih Srba

Ratko i Bosiljka MladićRatko i Bosiljka MladićU kući haškog optuženika u bijegu Ratka Mladića u beogradskom naselju Banovo Brdo tokom jednog od pretresa pronađeno su dva pištolja, jedne lovačka puška, 4 revolvera i 761 komada streljiva različitog kalibra, njegovu suprugu Bosiljku Mladić Republičko javno tužilaštvo optužilo je za nedozvoljeno držanje oružja i municije, izvještava internetski portal b92.net.

Obiteljski odvjetnik Miloš Šaljić tvrdi kako je suđenje Mladićevoj supruzi politički potez stranih nalogodavaca, kako oružje pripada bjeguncu i kako je to samo jedan od oblika pritisaka i maltretiranja obitelji sa svrhom kako bi se došlo do ratnog zapovjednika vojske bosanskih Srba.

U izjavi tužilaštva odbacuju se te optužbe te se naglašava kako je zakon za sve jednako. Srpska radikalna stranka najavila je podršku Bosiljki Mladić dolaskom na suđenje.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika