03.12.2010. / 21:13

Autor: Hina

Milanović na obljetnici varaždinskog SDP-a: 'Hrvatska je u krizi identiteta i morala'

Poručio je varaždinskim SDP-ovcima da ih čeka mnogo rada u sljedećih godinu dana, čestitao im je i na uspješnoj dvadesetogodišnjoj borbi za dostojanstvo rada i radnika u Varaždinu

Zoran MilanovićZoran MilanovićSDP i partneri iz Saveza za promjene spremni su preuzeti vlast, poručio je predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Zoran Milanović na večerašnjoj svečanosti obilježavanja 20. obljetnice osnutka varaždinske Županijske organizacije SDP-a.

"Hrvatska je danas u krizi identiteta i morala, a SDP će iskoristiti drugu priliku i neće iznevjeriti hrvatske građane nakon izbora", rekao je Milanović. Poručivši varaždinskim SDP-ovcima da ih čeka mnogo rada u sljedećih godinu dana, čestitao im je i na uspješnoj dvadesetogodišnjoj borbi za dostojanstvo rada i radnika u Varaždinu.

Prva konvencija varaždinske Općinske organizacije tadašnje Stranke demokratskih promjena održana je 19. prosinca 1990.

"Trebalo je tada imati hrabrosti i boriti se za socijalnu pravednost, jednakost građana i društvenu solidarnost", rekao je predsjednik županijske organizacije i saborski zastupnik Mario Habek. Dodao je da je SDP u Varaždinskoj županiji danas snažna stranka koja vodi županiju s HNS-om i HSU-om, ima gradonačelnika u Ludbregu, a cilj je povećati broj gradonačelnika i općinskih načelnika.

Na svečanosti u hotelu "Turist" u Varaždinu zaslužnim SDP-ovcima županisjke organizacije uručene su plakete i zahvalnice.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika