04.12.2010. / 19:12

Autor: Hina

Kosor u Metkoviću: 'Stanje je katastrofalno, osigurat ćemo 100 mil. kuna za nasip'

"Ono što smo mi kao Vlada mogli napraviti je jučerašnja odluka da se milijun kuna iz proračunskih pričuva dodijeli gradu Metkoviću kako bi se raspodijelio za kupnju onoga što je u ovom trenutku najpotrebnije"

Jadranka Kosor i gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Jadranka Kosor i gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sa suradnicima je popodne obišla poplavom pogođeno područje doline Neretve te razgovorala sa tamošnjim stanovnicima.

Po završetku obilaska predsjednica Vlade Jadranka Kosor je izjavila kako je sa suradnicima došla vidjeti što se može učiniti za to nastradalo područje.

"Stanje je katastrofalno", rekla je Kosor i naglasila da će na proljeće početi izgradnja nasipa.

Kosor je naglasila da je osigurano 100 milijuna kuna za prve poslove s tim u vezi. Vjerujem da za to neće biti nikakvih zapreka, naglasila je predsjednica Vlade i dodala da je pri kraju prikupljanje dokumentacije potrebne za ostvarenje tog projekta.

Počet će se s poslom koji se dugi niz godina nije obavio, a trebao se, rekla je premijerka dodajući kako vjeruje da će on biti završen u relativno kratkom roku.

"Ono što smo mi kao Vlada mogli napraviti je jučerašnja odluka da se milijun kuna iz proračunskih pričuva dodijeli gradu Metkoviću kako bi se raspodijelio za kupnju onoga što je u ovom trenutku najpotrebnije, te kako bi se sanirale štete što je moguće prije odnosno nabavile pume, građevinski materijal i sve ostalo", kazala je predsjednica hrvatske Vlade.

Dodala je kako u potpunosti razumije ljude koji su u velim poteškoćama, a osobito kada se zna da je to područje u dva navrata ove godine pogodila velika poplava.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 05.12.10. 02:56

"Stanje je katastrofalno" izjavila je tzv. premijerka u Metkovicu... Nije li mozda mislila na zemlju u cjelini!?
Zna ona dobro da je najmanji problem u vodi, makar i kad preplavi.
P.S.
Puno je veca nevolja u cinjenici da je ona sama, onakva kakvu ju je Bog dao, toboznja premijerka, a recimo tako, gradonacelnik, Jambo, a takodjer Metkovac Luka Bebic predsjednik Sabora... Lele majko - djelo na vidjelo naseg velikog vizionara tate - prezime mu znate!


registracija
30/6/09

jebivjetar, 05.12.10. 22:29

Dat će Jaca iz crnog fonda ! Ima se ! Di si bila pizdo dok je grmilo ? Što nisi keširala kad smo zadnji puta plivali ? Mrš đubre !


registracija
29/4/09

florenz, 27.12.10. 08:44

Ni nasip neće pomoći, ne dogovori li se režim otvaranja ustava na akumulaciji Neretve u BiH.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika