05.12.2010. / 09:36

Autor: Nacional.hr

Jesensko Valentinovo uz grupu Nola već 10. prosinca u Tvornici

Grupa Nola, koja je pjesmama Dio tebe i Osmijeh prije desetak godina doživjela pravu eksploziju u radijskom eteru, tijekom ove godine postigla je isti, ako ne i veći uspjeh, najnovijim albumom Iznad oblaka. Nakon dugo mjeseci priprema, Nola je odlučila 10. prosinca zagrebačkoj publici priuštiti koncert za pamćenje jer oni su live nevjerojatno moćni.

Kao poseban poklon vjernim obožavateljima, Nola je pripremila zaista poseban poklon - panoramski let iznad Zagreba. Sve informacije o tome kako dobiti panoramski let potražite na facebooku eventu Nola vas vodi iznad oblaka a mogu sudjelovati svi koji će 10.12. biti na koncertu jer će tada biti proglašenje dobitnika panoramskog leta za dvoje.

Predgrupa Noli u Tvornici je zagrebački Gin Cooler, a ovaj ljubavni i energični rock doživljaj započinje u 21 sat. Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji na svim prodajnim mjestima osim u Istarskom klubu u Zagrebu gdje uz X-icu studenti mogu kupiti ulaznicu za samo 30 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta na blagajni Tvornice bit će 50 kn, a uz X-icu, 40 kn.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika