05.12.2010. / 10:12

Autor: Totalsport

Srbi nakon poraza u parovima ljuti na suce,Troicki kaže: 'Moj bi ćale bolje sudio'

- Suci su katastrofalni. Osjećam se kao da su mi sudili Francuzi. Znam te ljude odmalena i trebalo bi ih biti sram. Moj bi ćale sudio bolje od njih. Da sam na njihovu mjestu, zakucao bih se sam u zemlju

Viktor Troicki i Nenad Zimonjić (Foto: Reuters)Viktor Troicki i Nenad Zimonjić (Foto: Reuters)Suce su, vlastite sunarodnjake, srbijanski Davis Cup reperezentativci proglasili glavnim krivcima za poraz u dvoboju parova finala najeminentnijeg natjecanja teniskih reprezentacija...

Pobijedili su Arnaud Clement i Michael Llodra Viktora Troickog i Nenada Zimonjića 3-2 u setovima nakon četiri i pol sata igre i zaostatka od 2-0, čime su gostima uoči posljednjeg dana donijeli vodstvo 2-1.

- Kontrolirali smo meč set i pol, do 6-5 i 12. gema drugog seta, kada su nas prvi put slomili dosudivši loptu izravno u korist Francuza. Izvukli smo se i dobili tie-break, nakon čega sam pomislio da opet imamo kontrolu nad mečom - rekao je Zimonjić, ponajbolji svjetski igrač u paru, nakon poraza.

- Nismo se ipak uspjeli izvući drugi put, kad je Viktor, na 15-30, servirao poen, a sudac je sudio aut. Ponovljen nam je poen, isti kakav je tijekom prvog dana Francuzima u jednom trenutku suđen. Otišli su nam na 15-40 i izgubili smo servis, što kasnije nismo uspjeli ispraviti pri 6-7 break-situaciji, posebice na Clementov servis. Francuzi su se borili za svaki poen i čestitam im na pobjedi - dodao je Zimonjić.

Troicki je prema sucima bio još oštriji:

- Suci su katastrofalni. Osjećam se kao da su mi sudili Francuzi. Znam te ljude odmalena i trebalo bi ih biti sram. Moj bi ćale sudio bolje od njih. Da sam na njihovu mjestu, zakucao bih se sam u zemlju.

- Daj Bože da sutra Novak dobije prvi meč protiv Monfilsa i da peti bude odlučujući. Nije bitno hoćemo li igrati Janko (Tipsarević) ili ja, bilo tko će dati maksimum. Za taj se meč bukvalno živi, daje se posljednji atom snage.

Vezane vijesti

World Team Cup: Troicki bolji od Dodiga

World Team Cup: Troicki bolji od Dodiga

Tenisači Hrvatske i Srbije u nedjelju su započeli dvoboj prvog kola u Plavoj skupini na Svjetskom kupu koji se tradicionalno igra u Düsseldorfu, na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika