05.12.2010. / 19:24

Autor: Hina , Nacional.hr

Hokejaš Medveščaka Zvonimir Lovrenčić brutalno pretučen nakon svađe zbog djevojke

Neslužbeno se doznaje da je Lovrenčić teško ozlijeđen u blizini kafića "Tim", gdje je policija danas obavila očevid. Također, prema neslužbenim informacijama Lovrenčić se je u društvu dvoje prijatelja i prijateljice vraćao kući kada su ga napala trojica nasilnika

Zvonimir Lovrenčić (Foto: Facebook)Zvonimir Lovrenčić (Foto: Facebook)Hokejaš zagrebačkog Medveščaka 19-godišnji Zvonimir Lovrenčić brutalno je noćas pretučen u središtu Zagreba, u Kačićevoj ulici, te je sa teškim ozljedama glave prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje će biti operiran, doznaje se u hokejaškom klubu Medveščak.

Mladi hokejaš napadnut je noćas oko 03.00 sata, a u policiji zasad nemaju pojedinosti o napadaču. Od glasnogovornika Medveščaka Ranka Vučinića doznaje se da je Lovrenčić u napadu teško ozlijeđen, te da je zadobio težak potres mozga i ozbiljnu ozljedu čeljusti, zbog čega će najvjerojatnije već danas biti operiran.

Glasnogovornik Vučinić kazao je da sa pretučenim Lovrenčićem još nitko iz kluba nije uspio razgovarati zbog njegovih ozbiljnih ozljeda. U policiji kažu da je Lovrenčić zadobio ozljede na neutvrđen način.

Neslužbeno se doznaje da je Lovrenčić teško ozlijeđen u blizini kafića "Tim", gdje je policija danas obavila očevid. Također, prema neslužbenim informacijama Lovrenčić se je u društvu dvoje prijatelja i prijateljice vraćao kući kada su ga napala trojica nasilnika.

Neslužbeno se doznaje kako su mladog hokejaša brutalno isprebijala trojica nasilnika. Iako motiv napada policija još ne zna, Lovrenčić se navodno sukobio s napadačima oko djevojke. Svađa je započela u kafiću, a završila je napadom na ulici.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika