06.12.2010. / 07:00

Autor: Extra

Extra ekskluzivno: Emilija Bunjac zaručila se u Parizu

Nekadašnja voditeljica Nove TV početkom studenog objavila je na Facebooku kako ju je zaprosio njezin dečko - Francuz kojega je nedavno i posjetila u francuskoj metropoli

Emilija BunjacEmilija BunjacEmilija Bunjac, nekadašnja voditeljica "Red Carpeta" i "Automotiva" Nove TV i glumica koju duže vremena gledamo u humorističnom serijalu "Nad lipom 35" zaručila se početkom studenog, što je i objavila na društvenoj mreži Facebook promijenivši svoj status u "zaručena", nakon čega je primila brojne čestitke prijatelja i poznanika.

O njenom se zaručniku zna samo da je Francuz i da živi u Parizu. Emiliju Bunjac njen je dečko najvjerojatnije zaprosio baš u francuskoj metropoli, nakon čega su putovali i po ostatku Francuske. Tako je 5. studenoga napisala: "Montpellier, 19 stupnjeva, šampanjac, palme i spremanje za izlazak, on priča francuski, ja hrvatski, a kužimo se...".

Veza 31-godišnje Emilije Bunjac s misterioznim Francuzem ne traje dugo jer je krajem 2009. godine prekinula dugogodišnju vezu s rukometašem Đurom Ćukom, a početkom 2010. godine izjavila je još uvijek nije upoznala novog muškarca i kako joj je to najduže razdoblje u životu da je bez dečka. Čitav tekst o zarukama Emilije Bunjac pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika