05.12.2010. / 20:18

Autor: Hina

Video: U klizanju tla u Tuzli potvrđena smrt triju osoba

U kući su se u trenutku rušenja zatekla četiri člana obitelji. Spasilačke ekipe odmah su upućene na teren a nakon početnog raščišćavanja ruševina i naslaga zemlje pronašli su ozlijeđenog Ćamila Salkića kojemu su liječnici uspjeli spasiti život

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTroje smrtno stradalih i jedna ozlijeđena osoba bilanca su klizanja tla u Tuzli u BiH, uslijed kojega je u nedjelju potpuno srušena jedna kuća, a više stambenih objekata evakuirano je zbog neposredne opasnosti od rušenja, potvrdila je tuzlanska policija.

Klizište prouzročeno blokovskim pomicanjem tla u ranim jutarnjim satima srušilo je kuću obitelji Salkić u naselju Crvene njive.

U kući su se u trenutku rušenja zatekla četiri člana obitelji. Spasilačke ekipe odmah su upućene na teren a nakon početnog raščišćavanja ruševina i naslaga zemlje pronašli su ozlijeđenog Ćamila Salkića kojemu su liječnici uspjeli spasiti život.

Istodobno je pronađeno i tijelo njegove 47-godišnje supruge koja je smrtno stradala pri samom rušenju kuće.

Nakon višesatnih napora spasitelji su uspjeli doći i do tijela Salkićevog 21-godišneg sina te majke koji su također poginuli.

Iz tuzlanske civilne zaštite potvrđeno je kako je područje Crvenih njiva ranije označeno kao kritično te da se klizanje tla na tom terenu moglo očekivati.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika