06.12.2010. / 11:38

Autor: Hina

Mladi hokejaš Medveščaka oporavlja se nakon napada: Policija uhvatila sumnjivca

Neslužbeno se doznaje da je napadu prethodio sukob oko djevojke iz društva mladog hokejaša koji je prvo bio prevezen u KB Sestara Milosrdnica iz koje su prijavili napad, a potom u KB Dubrava, gdje je jučer poslijepodne uspješno operiran

Zvonimir Lovrenčić (foto: Facebook)Zvonimir Lovrenčić (foto: Facebook)Pretučeni 19-godišnji hokejaš zagrebačkog Medveščaka Zvonimir Lovrenčić oporavlja se nakon operacije čeljusti, a policije je uhvatila mladića za kojeg se sumnja da je udario i teško ozlijedio hokejaša u Kačićevoj ulici u Zagrebu.

Od maksiofacijalnog kirurga u KB Dubrava Željka Orihovca doznaje se da je operacija prijeloma donje čeljusti bila uspješna te da se mladi hrvatski hokejaški reprezentativac oporavlja i da se osjeća dobro.

Policija je u međuvremenu privela na kriminalističku obradu 19-godišnjaka kojeg su očevici prepoznali kao osobu koja je šakom u glavu ispred kafića Tim oko 3 sata ujutro udarila hokejaša koji je zadobio prijelom čeljusti.

Neslužbeno se doznaje da je napadu prethodio sukob oko djevojke iz društva mladog hokejaša koji je prvo bio prevezen u KB Sestara Milosrdnica iz koje su prijavili napad, a potom u KB Dubrava, gdje je jučer poslijepodne uspješno operiran.

Zvonimir Lovrenčić mlađi je brat 28-godišnjeg Marka Lovrenčića koji kao napadač redovito igra za Medveščak.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika