06.12.2010. / 11:56

Autor: Hina , Nacional.hr

Josipović stigao u BiH po priznanje za osobu godine: Na svečanost dolazi i Tadić

Josipović nakon boravka u Jajcu odlazi u Banja Luku gdje će se, među ostalim, sastati s Visokim predstavnikom za BiH Valentinom Inzkom te najvišim dužnosnicima Bosne i Hercegovine i Republike Srpske

Ivo JosipovićIvo JosipovićHrvatski predsjednik Ivo Josipović doputovao je u ponedjeljak prije podne u Jajce gdje će boraviti u sklopu neslužbenog posjeta Bosni i Hercegovini.

Josipović se po dolasku u Jajce sastaje s predstavnicima lokalne zajednice kako bi se u razgovoru s njima informirao o stanju u toj općini.

Hrvatski će predsjednik tijekom boravka u ovom gradu posjetiti i dječji vrtić te darovati djecu a nakon toga će obići župu Podmilačje i hrvatske povratnike u tom dijelu jajačke općine.

Josipović nakon boravka u Jajcu odlazi u Banja Luku gdje će se, među ostalim, sastati s Visokim predstavnikom za BiH Valentinom Inzkom te najvišim dužnosnicima Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

U večernjim satima Josipoviću će u Banja Luci biti uručeno priznanje za osobu godine koje su mu dodijelile "Nezavosne novine".

Svečanosti će, kako je najavljeno, nazočiti i predsjednik Srbije Boris Tadić te predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika