06.12.2010. / 14:27

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie uskoro odustaje od glume i seli se u Afriku?

Nevjenčana supruga Brada Pitta izjavila je kako će smanjiti snimanje filmova. Osim toga, s obitelji navodno planira preseljenje na afrički kontinent

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittHollywoodska glumica Angelina Jolie koja u posljednje vrijeme puni medijske stupce zbog svog redateljskog prvijenca 'Bezimena ljubavna priča' kojege je snimala u Mađarskoj te Bosni i Hercegovini, navodno u skoroj budućnosti planira staviti karijeru u drugi plan i posvetiti se obitelji.

Kako prenose strani mediji, nevjenčana supruga Brada Pitta je izjavila kako će smanjiti snimanje filmova. Osim toga, s obitelji navodno planira preseljenje na afrički kontinent.

Demanirala je navode kako ponovno planira snimiti film s Bradom Pittom kojeg je upoznala tijekom snimanja 'Gospodin i gospođa Smith'. Nakon toga Pitt je zatražio razvod od Jennifer Aniston, a uskoro potom par je javno priznao i potvrdio svoju vezu. Ubrzo su posvojili djevojčicu iz Afrike.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 10.12.10. 11:29

Pitam se čemu se svijet divi?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika