07.12.2010. / 08:35

Autor: Nacional.hr

Ankica Tuđman poručila Jadranki Kosor: Ovaj HDZ više nije stranka Franje Tuđmana

Kaže kako danas nije u kontakti ni s kim iz stranke, a na Sanaderov odlazak kratko kaže: "Ostajem pri ocjeni koju je moj suprug dao za Sanadera, o čemu sam pisala u svojoj knjizi Moj život s Francekom"

Ankica TuđmanAnkica TuđmanAnkica Tuđman neće prihvatiti poziv predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor da zajednički obilježe obljetnicu smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

"Odgovorila sam da su dolaskom na čelo HDZ-a Ive Sanadera i novog vodstva iz stranke brisane tisuće članova HDZ-a, vjernih sljedbenika politike predsjednika Franje Tuđmana, među kojima su isključeni i članovi njegove obitelji, da je ta gesta tada trebala poslužiti kao jasna politička poruka da je vodstvo Hrvatske demokratske zajednice promijenilo politiku stranke i da više neće voditi državnu politiku prema načelima njezina utemeljitelja", izjavila je Ankica Tuđman za Večernji list dodajući kako iz tog razloga neće prihvatiti poziv na susret na Mirogoju.

Pritom je istakla kako bi takvim susretom mogla biti "predmetom novih političkih manipulacija", a da to ne želi. Njezina kći Nevenka i sin Stjepan pozvani su iz HDZ-a uzeti nove članske iskaznice, no Ankica odgovara kako je nova iskaznica Sanaderova izmišljotina da bi Tuđmanove sljedbenike izbacio iz stranke.

Kazala je i kako nije u kontaktu ni sa kim iz vodstva HDZ-a te da i dalje ostaje vjerna HDZ-u dr. Franje Tuđmana i neće se odreći njegove vjere i vizije.

Kaže kako danas nije u kontakti ni s kim iz stranke, a na Sanaderov odlazak kratko kaže: "Ostajem pri ocjeni koju je moj suprug dao za Sanadera, o čemu sam pisala u svojoj knjizi Moj život s Francekom".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 07.12.10. 10:23

Tako i triba! Nek se zna 'ko je kraljica! Živija HDSSB do Splita!


registracija
2/12/09

gromco, 07.12.10. 12:13

sadashnje stanje u hadezeju je samo hrpa profinjenih kriminalaca.. al neq znaju da tcemo im se krvi napiti za vrijeme i nakon izbora!.
bitch


registracija
11/1/10

fluid, 07.12.10. 12:37

Drugarice Ankice Tuđman!Ovo jeste Tuđmanov povampireni HDZ!Bez ikakvih izmjena.Jedino što više nema novaca kao na početku.To je jedina razlika.A to je doktrina tvojega muža stvorila.Ako je on počeo graditi temelje ove kuće,jasno je svakome koliko je trule te iste temelje tvoj muž udario.Kuća se i ruši sama od sebe ako je početak gradnje truo.A Hrvatska je trulih temelja da gnjilije nije moglo.Sram te i stid bilo sa svim tvojim istomišljenicima.Neimali mira ni u grobu.Ali to će več Viša sila odrediti.U to ne sumnjam.Na zemlji će vam ljudska povijest suditi.Izdajnici i snobovi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika