07.12.2010. / 08:50

Autor: Nacional.hr

Jelena Perčin i Ivan Herceg nove zvijezde 'Najboljih godina'

Katarina Radivojević se neko vrijeme neće pojavljivati u seriji, međutim u Dragošje će stići glumica Jelena Peričin koja će utjeloviti Dunju

Jelena Perčin i Ivan HercegJelena Perčin i Ivan HercegNa završetku godine selo Dragošje će doživjeti velike promjene. Katarina Radivojević se neko vrijeme neće pojavljivati u seriji, međutim u Dragošje će stići glumica Jelena Peričin koja će utjeloviti Dunju, prelijepu djevojku koja zajedno sa svojim bratom Goranom (Ivan Pašalić) bježi iz Bosne od tamošnjeg lokalnog nasilnika Dina.

Privlačnog i zloglasnog Dina utjelovit će glumac Ivan Herceg čiji je životni cilj učiniti Dunju svojom ženom. U Dragošju će se Dunja na prvi pogled zaljubiti u Ranka, no njihove ljubavne planove poremetit će opaki Dino koji ne preže ni pred čim kako bi pridobio srce žene svog života.

Inače, Ivan Herceg široj javnosti najpoznatiji je po ulozi u sapunici 'Dolina sunca' koja se svojedobno prikazivala na HTV-u.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek postala neugledna žena koja ne može odoljeti alkoholu

Nikolina Pišek postala neugledna žena koja ne može odoljeti alkoholu

Voditeljica IN magazina Nikolina Pišek će se u maniri holivudskih zvijezda 3. studenoga predstaviti gledateljima 'Najboljih godina' te će se za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika