07.12.2010. / 13:16

Autor: Nacional.hr

Drumming Passion - bubnjarski party 11. prosinca u u AvenueBALL-u

Riječ je o događaju koji će okupiti najveći broj bubnjara, bubnjarskih bendova i ljubitelja ritma i plesa. Osim nastupa, održati će se i natjecanje zaljubljenika u ovaj instrument

U subotu, 11. prosinca u baru koji se nalazi u sklopu sportskog centra Avenue Ball, održava se prvi bubnjarski festival pod nazivom 'Drumming Passion'.

Riječ je o događaju koji će okupiti najveći broj bubnjara, bubnjarskih bendova i ljubitelja ritma i plesa.

Osim nastupa, održati će se i natjecanje zaljubljenika u ovaj instrument. Program će početi u 20 sati. Nakon ponoći slijedi natjecanje afirmiranih rock bubnjara uz glasovanje publike i žirija, a nakon toga DJ party s brakedancerima.

Program će se pet sati nastaviti s prvim SUNRISE PARTY-em s DJ Sunrise i Didge J Cosmic (live didgeridoo act). Ovaj program trajati će sve do devet sati ujutro.

Inače, Drumming Passion je prvi u nizu Festivala ritma u AvenueBALL-u na kojem su sami posjetitelji dio stvaranje nove vrste interaktivne zabave, a uz mnoštvo izvođača.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna za Drumming Passion i 25 kuna za Sunrise Party mogu se nabaviti u AvenueBALL-u i na Festivalu alternative u subotu, 11.12. u hotelu Internacional, a mogu se i rezervirati preko www.drumtidam.hr.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika