07.12.2010. / 14:51

Autor: Nacional.hr

Berlusconi državnim sredstvima financirao 'novu ljubavnicu', glumicu Michelle Bonev?

Talijanskog premijera se sumnjiči da je državnim sredstvima financirao let talijanske glumice, rodom iz Bugarske, Michelle Bonev, na relaciji Sofija - Venecija, kako bi mogla primiti nagradu na tamošnjem filmskom festivalu

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi opet se našao u središtu jednog skandala.

Kako javljaju strani mediji, talijanski sud revizora je protiv njega pokrenuo istragu; sumnjiči ga se da je državnim sredstvima financirao let talijanske glumice, rodom iz Bugarske, Michelle Bonev, na relaciji Sofija - Venecija, kako bi mogla primiti nagradu na tamošnjem filmskom festivalu koju je navodno dao napraviti specijalno za nju. Berlusconija se tereti da je oštetio državu za 400 tisuća eura (530 tisuća dolara).

Da je njezin put plaćen iz Italije, potvrdio je i bugarski Ministar kulture Vejdi Rashidov dok njegov talijanski kolega Sandro Bondi demantira takve navode.

Michelle BonevMichelle BonevOn tvrdi da njegovo ministarstvo za takvo nešto nije platilo niti jedan cent.

Inače, Bonev je u Veneciju stigla radi filma 'Goodbye Mama' u prijevodu 'Zbogom mama' u kojem se radnja vrti oko tri generacije žena iz iste obitelji.

Vrijeme će pokazati je li talijanski premijer uistinu povezan s ovim slučajem.

Doduše, to ne bi bilo nikakvo iznenađenje s obzirom da redovito upleten u seksualne skandale, a u kakvom je odnosu s bugarskom glumicom, s nestrpljenjem iščekujemo doznati.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika