07.12.2010. / 17:11

Autor: Nacional.hr

Webber otkrio: Zadnje sam utrke vozio sa slomljenim ramenom

Webber se ozlijedio nakon Grand Prixa u Singapuru, kada je pao preko prijatelja s kojim se vozio na biciklu

Mark WebberMark WebberU svojoj knjizi "Up Front - 2010, A Season To Remember" vozač Red Bullovog tima u Formuli 1, Mark Webber, otkrio je kako je zadnje četiri utrke vozio s ozlijedom ramena, izvještava BBC.

Iako u knjizi, koja je upravo objavljena u Australiji, ne krivi ozlijedu za neuspjeh osvajanja naslova prvaka, baš te zadnje četiri utrke stajale su ga prvog mjesta u poretku i brojčane prednosti pred ostalima. Za ozlijedu nije znao nitko u Red Bull timu, osim njegova fizijatra i šefa medicinske službe Formule 1.

Webber se ozlijedio nakon Grand Prixa u Singapuru, kada je pao preko prijatelja s kojim se vozio na biciklu. Zanimljivo, to mu nije prva nezgoda takvog tipa. U studenom 2008. teško je nastradao kada ga je tijekom vožnje po Tasmaniji udario automobil i slomio mu desnu nogu i rame. I tada je od javnosti i kolega skrivao ozbiljnost ozlijede.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika