07.12.2010. / 21:37

Autor: Totalsport

Shearer se sigurno ne vraća na Newcastleovu klupu

Shearer je igrao za ovaj klub od 1996. do 2006. godine, dok se na istom mjestu trenerskim poslom bavio samo dva mjeseca tijekom 2009. godine

Alan ShearerAlan ShearerPočetkom ovog tjedna je engleski Premierligaš Newcastle smijenio svog dosadašnjeg trenera, 52-godišnjeg Chrisa Hughtona. Skoro ništa nije sugeriralo takav događaj, a potvrđuju takvo što i riječi igrača ovog kluba.

Svi su prilično iznenađeni takvim scenarijem, jer klub zapravo nije bio u rezultatskoj krizi. Nakon šesnaest odigranih utakmica se klub nalazi na 11. mjestu ljestvice sa 19 osvojenih bodova. Ostvarili su pet pobjeda, četiri remija i sedam poraza.

Iz kluba su najavili da će uskoro obznaniti ime nasljednika na Hughtonovoj poziciji, a sigurno je, pak, da to neće biti Alan Shearer, igračka zvijezda ovog kluba. Naime, Shearer je uvijek jedan od favorita kada dođe trenutak pričanja o treneru kluba sa St. James Parka. Shearer je igrao za ovaj klub od 1996. do 2006. godine, dok se na istom mjestu trenerskim poslom bavio samo dva mjeseca tijekom 2009. godine.

- Neću doći niti u kojim slučajem - izjavio je za BBC Alan Shearer.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika