07.12.2010. / 21:59

Autor: Totalsport

Otkazuje se štrajk u Seriji A

Sastanku su prisustvovali predsjednik AIC-a Sergio Campana, predsjednik Serije A Maurizio Beretta i predsjednik FIGC-a Giancarlo Abete

Otkazan je štrajk u ItalijiOtkazan je štrajk u ItalijiSlužbena potvrda trebala bi uslijediti u srijedu, međutim, talijanski mediji javljaju da je planirani štrajk nogometaša u Seriji A otkazan i da će se utakmice preko vikenda igrati kako je i planirano.

Udruga nogometaša (AIC), podsjetimo, najavila je štrajk kojim bi protestirali zbog neuspjelih pregovora oko potpisivanja kolektivnog ugovora s Talijanskim nogometnim savezom (FIGC), ali su, čini se, sedmosatni pregovori u utorak urodili plodom.

Sastanku su prisustvovali predsjednik AIC-a Sergio Campana, predsjednik Serije A Maurizio Beretta i predsjednik FIGC-a Giancarlo Abete.

- Postoji velika šansa da štrajka neće biti. Dogovorili smo većinu točaka i sada ćemo prenijeti igračima što smo dogovorili. Službena potvrda donesene odluke obznanit će se sutra - kazao je Campana.

U subotu i nedjelju u Italiji se igra 16. prvenstveno kolo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika