08.12.2010. / 09:40

Autor: Totalsport

Benitez: Moja budućnost ne ovisi o uspjehu na klupskom SP-u

Drugi je to uzastopni Interov poraz, nakon onog u talijanskom prvenstvu od Lazija (3-1), kao i čak četvrti u zadnjih šest utakmica

Rafael BenitezRafael BenitezPoraz Intera na gostovanju kod Werdera (3-0) u posljednjem, 6. kolu Lige prvaka, dodatno je uzdrmao poziciju trenera "nerazzurra" Rafe Beniteza...

Drugi je to uzastopni Interov poraz, nakon onog u talijanskom prvenstvu od Lazija (3-1), kao i čak četvrti u zadnjih šest utakmica.

- Momčad se već kvalificirala uoči utakmice, pa zato ovaj poraz za mene nema težinu. Bilo da smo izgubili 1-0, 2-0 ili 3-0, sasvim je svejedno. Imamo nekolicina igrača izvan travnjaka zbog ozljeda i željeli smo izbjeći nove ozljede - komentirao je Benitez nakon utakmice kojom je Inter prepustio prvo mjesto u skupini A Tottenhamu, a time i bolji ždrijeb uoči nokaut-faze natjecanja.

- Uvjereni smo da će uskoro doći do zaokreta u našoj sezoni, do prekretnice, kao i da će se sve poboljšati. Kada nam se kvalitetni igrači kao Julio Cesar, Diego Milito, Maicon i drugi, bit će to posve drugačija priča.

Na kraju je Benitez komentirao i predstojeći nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu u Abu Dhabiju, na kojem će Inter loviti svoj peti naslov u godini nakon već osvojenih naslova europskoga i talijanskog prvaka, kao i Talijanskog kupa i Superkupa.

- Svjetsko klupsko prvenstvo važan je cilj, pa je normalno da su igrači već mislima ondje. Mislim li da mi sudbina ovisi o rezultatu na Svjetskom klupskom prvenstvu? Ne, ne mislim.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika