08.12.2010. / 10:39

Autor: Andrea Belin

Najgledanija turska sapunica '1001 noć' odlazi s Tv ekrana

Posljednja, 140. epizoda prije pauze emitirati će se 17. prosinca, međutim preostalih 40 početi će se prikazivati već sredinom siječnja

Berguzar Korel i Halit ErgencBerguzar Korel i Halit ErgencZa sve obožavatelje turske sapunice '1001 noć' stižu loše vijesti. Naime, popularni dvojac, Šeherezada i Onur neko vrijeme neće se pojavljivati na malim ekranima, javlja Jutarnji list.

Posljednja, 140. epizoda prije pauze emitirati će se 17. prosinca, međutim preostalih 40 početi će se prikazivati već sredinom siječnja.

Popularnu Šeherezadu u zamijeniti će 'Ezel', a kako objašnjavaju s RTL-a, riječ je uobičajenoj promijeni programske sheme za vrijeme boćićnih i novogodišnjih blagdana.

Podsjetimo, turske zvijezde koje su se proslavile ulogom u sapunici '1001 noć', Berguzar Korel i Halit Ergenc su prije mjesec dana boravili u Hrvatskoj gdje su odradili i jednu reklamnu kampanju.

Vezane vijesti

Video: Catherine Zeta Jones potpuno gola glumila Šeherezadu

Video: Catherine Zeta Jones potpuno gola glumila Šeherezadu

Prije nego je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom, hollywoodska glumica Catherine Zeta Jones glumila je i u nekim manje poznatim filmovima.… Više

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 08.12.10. 12:35

ja sam utucen....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika