08.12.2010. / 11:19

Autor: Nacional.hr

Erste Card Club ukida manipulativne troškove za obročnu kupnju na Diners

Do sada je kupnja na rate bez kamata i naknada bila moguća na više od 2.500 prodajnih mjesta širom Hrvatske, među kojima su najveći trgovački lanci, trgovački centri i dr., a od sada će se njihov broj povećati na 15.000 prodajnih mjesta koja pokrivaju sve segmente kupnje

Diners Club InternationalDiners Club InternationalKartična kuća Erste Card Club (ECC) objavila je da ukida manipulativne troškove za obročnu kupnju Diners Club karticom na rate bez kamata. Ovime se broj prodajnih mjesta na kojima je moguća kupnja na rate bez kamata i naknada povećao s 2.500 na 15 000.

Nastojeći svojim klijentima osigurati još povoljnije uvjete kupnje, Erste Card Club ukida manipulativne troškove kod kupnje na više mjesečnih rata bez kamata, čime korisnicima Diners Club kartica omogućuje kupnje Diners Club karticom na rate bez kamata i naknada.

Ukidanjem manipulativnih troškova, korisnici kod ovog oblika kupnje više neće plaćati manipulativne troškove u visini 1,5%, koji su im se do sada naplaćivali na 1. mjesečnu ratu, niti će im se naplaćivati ikakve druge naknade. Ovime im se omogućuju kupnje bez dodatnih financijskih opterećenja, pri čemu će i nadalje sami moći odabrati željeni broj rata.

Do sada je kupnja na rate bez kamata i naknada bila moguća na više od 2.500 prodajnih mjesta širom Hrvatske, među kojima su najveći trgovački lanci, trgovački centri i dr., a od sada će se njihov broj povećati na 15.000 prodajnih mjesta koja pokrivaju sve segmente kupnje.

Ovo ukidanje manipulativnih troškova ne odnosi se na potrošački zajam do 60 rata, putem kojeg korisnici Diners Club kartica mogu ostvariti veće iznose kupnje po vrlo povoljnim uvjetima, uz kamatu od 8,9% (EKS 10,34%) te naknadu od 1,5%.

Vezane vijesti

Diners Club HAK kartica - Za svaki put

Diners Club HAK kartica - Za svaki put

Diners Club HAK kartica, donosi pobjedničku kombinaciju u prometu jer kombinira sve pogodnosti članstva u Dinersu i HAK-u, a kojeg korisnik dobiva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika