08.12.2010. / 12:04

Autor: Vedrana Rudan

Poučna priča Vedrane Rudan: Ne jebi dok zviždiš

Civilizirani svijet je na nogama. Svi su na strani “jebača” Assangea jer je čitavom svijetu otkrio istinu tko su najveći svjetski silovatelji. Assange se s pravom boji da će zbog nenavlačenja kondoma biti izručen Americi

Vedrana RudanVedrana RudanSvaka žena zna da je silovanje najomiljeniji muški sport. Dečki u miru siluju cure i žene jer znaju da svima njima baš njihov kurac fali, u ratu ih siluju u ime domovine čiju uniformu nose. Oni tako svojim kurcem, ako pripadaju moćnoj naciji, Americi, primjerice, šire mir i dobro. Amerikanci su poznati po tome da ne jebu samo žene u zemljama u koje donose demokraciju nego i trideset posto svojih kolegica koje rijetko o tome govore jer je pristajanje na silovanje, ako si žensko i ako služiš u američkoj vojsci, zapravo častan čin. Pomažeš herojima da se opuste.

Ne gledaju Ameri blagonaklono baš na svako silovanje. Roman Polanski morao je napustiti Ameriku jer je pred četrdesetak godina pričepio tada trinaestogodišnju curicu Samanthu Geimer. Kad Ameri zagrizu ne puštaju iako je silovatelju, danas sredovječna žena, sve “oprostila”. Švicarci su Polanskoga ipak morali uhititi da bi ga izručili Americi koja pamti ali ne prašta. Ipak, drž’, ne daj, kulturnjaci diljem svijeta digli su se u obranu “umjetnika”, tvrdili su da je zločin davno u zastari i da zbog jebanja curice ne bi u zatvoru smio provesti ostatak života čovjek koji je zadužio svijet snimajući krasne filmove.

Platio je jamčevinu i čekao rasplet sa slobode. Švicarska je popustila i evo Polanskoga, ne jebe ali šeće slobodan. A kako se na silovanje gleda u Švedskoj vidimo ovih dana. Tamo nema labavo. Junak snova svih nemoćnih ovoga svijeta Julian Assange pritvoren je u najvećem zatvoru u Engleskoj, tako piše Index, i bit će izručen Švedskoj jer je u kratkom vremenu “silovao” čak dvije gospodične. jednu je silovao na način da mu je u njenom stanu u koga ga je sama pozvala puknuo kondom kod drugog “silovanja”, a drugu je silovao dan ili dva dana kasnije jer je, kad je u njenoj kući uz njen blagoslov krenuo na drugo” silovanje” odbio navući kondom. Najveći svjetski silovatelj ostat će u engleskom pritvoru do 14. prosinca a onda će se odlučiti o njegovom izručenju Švedskoj. Švedska, to znamo, zemlja je hipersenzibilna na silovanje u bilo kakvom pakovanju. Bez kondoma, sa kondomom, sa raspadnutim kondomom…Švedska je za ”silovane žene” obećana zemlja.

Za one druge malo manje. Kad je nedavno umro njihov najuspješniji i trenutno najpoznatiji pisac Stieg Larsson njegova nevjenčana žena Eva Gabrielsson, koja je s njim u istom stančiću od pedesetak kvadrata provela 32 godine, ostala je bez ičega. Švedska, zemlja koja je cijelom svijetu primjer kako pomagati silovanoj ženi kojoj među nogama ostane crknuti kondom, ne izjednačava bračnu i vanbračnu zajednicu makar ona trajala desetljećima. Naravno da ova priča o Julianu Assangeu osnivaču Wiki Leaks-a nema baš nikakve veze sa silovanjem.

Da ima sigurno o toj temi ne bi novinari ništa pitali američkog ministra obrane Roberta Gatesa koji je u Afganistanu sa širokim osmijehom primio vijest da je najzad uhićen čovjek kome je u Švedskoj puknuo kondom. Civilizirani svijet je na nogama. Svi su na strani “jebača” Assangea jer je čitavom svijetu otkrio istinu tko su najveći svjetski silovatelji. Assange se s pravom boji da će zbog nenavlačenja kondoma biti izručen Americi.

A onda neka mu bog pomogne. Ostat će i bez glave i bez kurca i bez očiju i bez ušiju, kroz jaja će mu provoditi struju ili ga živoga premazati medom, zakopati ga u pijesak pa pustiti da mu mravi pojedu oči. Ili će ga baciti u ocean a o grešni kurac će mu objesiti komad betona. Ameri su oduvijek bili maštoviti. Svi mi, čitav je svijet činom uhićenja Juliana Assangea dobio poruku, tko jebe, taj najebe.

Rudan.info

Vezane vijesti

Zašto je slučaj Assange važan

Zašto je slučaj Assange važan

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE U srijedu 30. svibnja britanski Vrhovni sud odbio je posljednju žalbu Juliana Assangea protiv… Više

Komentari

registracija
23/7/05

vkrstul4, 08.12.10. 12:28

Svi mi, čitav je svijet činom uhićenja Juliana Assangea dobio poruku, tko jebe, taj najebe.
Vjerujem da se poruka može shvatite i kao;
ne jebite više - ljubav vodite !


registracija
23/1/07

boltek, 08.12.10. 13:39

O moja Vedranica
Nisam mislil da te takve brige more. Ne razmem jednu stvar. Žene su ga danas željnije pipmpeka nego blagoslova.Ne razmem zakaj nekog silovati ? Istina je da je oženjenima pimpek kak pesek. Ženi da mira a susedu bi rastrgal. Ne kužim zakaj bi silovanje bil omiljeni sport muškaraca. To nisu muškarci. Kod nas muži vele ovak. Da je tak lepo kopati kak jebati Zagorje bi bilo ravno kak Slavonija.Si nekak mislim da su silovatelji bolesni u glavu, ako mu bez sile " hanzek" neće stajati. Pravi muškarci nisu silovatelji. No ti se krečeš u svijetu gdje je takvih malo.


registracija
24/11/10

killandrew, 08.12.10. 14:49

vedrana, ti bi baš kao i svaka druga hormonalno perturbirana intelektualka, htjela ukinuti zakon jačeg i uvesti zakon slabijeg...


registracija
7/1/09

maggiore, 08.12.10. 14:56

Vedrana dusho, slatko si me nasmijala. Od kuda tebi takvo iskustvo? Tochno, precizno a vrlo zenstveno. Fenomenalno !!!


registracija
27/7/09

columbo, 08.12.10. 19:27

Vedro, duso,
Posve si u pravu, ali puno je istine i u tome sto boltek pripovjeda, jer u biti: cemu silovanje!?..Recimo ovako - uzmi stotinu zena razlicitih dobi, uglavnom sposobnih za make love, i isto toliki broj muskaraca iste kategorije i doci ces do zapanjujucih rezultata. Naime, jedna americka vrlo ozbiljna studija dosla je do "podatka" da u tom omjeru oko 58 posto pripadnica njeznijeg spola ostaje ugrozeno. Znas li zasto, zlato moje? E pa zato, u slobodnom prijevodu (i u tvom stilu), glasilo bi ovako: to je vjecita borba izmedju stalno mocne picke i uglavnom mlohavog kurca.
Ajde Bok stara. I ne daj se nisi sama...


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 08.12.10. 20:12

Ova Vedrana ima problema i to velikih


registracija
23/8/09

xaron, 08.12.10. 21:14

Ovo ce uci u povijest :

KONDOM SPASAO AMERIKU.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 11.12.10. 12:42

Vedric ,jesi li ti seksualno ugrozena?Tako umiljato opisujes silovanje.


registracija
17/10/07

Radmila, 12.12.10. 17:22

@DarkoUSA i INI koji ste se napalili na "silovanje" ne znate citati? Ajd opetujte slovo po slovo, Vedraninu poruku, jer ja sa svojim komentarom necu da Vam pomognem.Vedrana samo nastavi, pismeni znaju sta porucujes. Bistar um svaka cast.


registracija
9/11/09

superhik, 15.12.10. 01:07

Ovo samo potvrdjuje razmjere korupcije koju je on razotkrio, a razbija sliku o uljudjenoj I nezavisnoj Svedskoj. Oni su sada pokazali cija su lutka, I da nisu jako pametni jer su mogli izmisliti malo bolji "zlocin" osim da je cepao dvije svedjanke I nije koristio kondom. Nes ti zlocina. Pa sada se drug Staljin, Kim Jong Il, Mugabe I ostali demokrati mogu samo smijati jer su na nivou Svedske.


registracija
15/12/10

Maks1969, 15.12.10. 18:09

Vedrana ne znam da li ikad čitaš komentare na svoje šlanke ali ako čitaš svaka ti čast.
Superhiče sve što si izjavio istina živa.Na tvoj post bih rado stavio svoj potpis.
@DarkoUSA i INI ako ne shvaćate sarkazam kojim brani slobodu govora i pravo na informacije nitko vam pomoći ne može.A pravno gledano ako je ovo za što Asangea terete silovanje onda je masturbacija genocid.
Ovo je dokaz da je demokracija u kojoj živimo danas(najljepši od svih svjetova) isto govno kao i staljinov socijalistički model.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika