08.12.2010. / 14:17

Autor: Hina

Wesley Snipes i dalje se nada da će izbjeći zatvor

Snipes je na sudu na Floridi 2008. osuđen na tri godine zatvora zbog neplaćanja poreza. Pošto su mu u toj saveznoj državi odbijene sve žalbe i zahtjev za novo suđenje, Snipes se do četvrtka u podne mora javiti na odsluženje zatvorske kazne u blizini Lewis Runa, mjesta u Pennsylvaniji

Wesley Snipes Wesley Snipes Iako se sutra mora javiti na odsluženje trogodišnje zatvorske kazne zato što je izbjegavao plaćati porez, slavni američki glumac Wesley Snipes i dalje se nada da će to izbjeći.

U razgovoru s Larryjem Kingom na CNN-u u utorak navečer Snipes je rekao da je njegov odvjetnik predao žalbu američkome Vrhovnom sudu kojom se "zbog nepravilnosti u procesu" traži revizija njegova slučaja.

"Svatko bi bio nervozan kad mu je sloboda u pitanju. Trenutačno sam više uznemiren i razočaran što u mom slučaju sustav ne funkcionira", rekao je Snipes, dodajući da se još mole i nadaju čudu.

Snipes je na sudu na Floridi 2008. osuđen na tri godine zatvora zbog neplaćanja poreza. Pošto su mu u toj saveznoj državi odbijene sve žalbe i zahtjev za novo suđenje, Snipes se do četvrtka u podne mora javiti na odsluženje zatvorske kazne u blizini Lewis Runa, mjesta u Pennsylvaniji.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika