08.12.2010. / 14:58

Autor: Hina

Helen Mirren osudila Hollywood zbog 'klanjanja penisu'

Ta slavna glumica, poznata po filmovima poput "Kraljice" i "Djevojaka s duplerice", kritizirala je i one koji slave njezin seksepil u dobi od 65 godina

Helen MirrenHelen MirrenBritanska glumica Helen Mirren primila je u Los Angelesu nagradu za žene u industriji zabave i napala Hollywood zbog klanjanja "na oltaru mladića od 18 do 25 godina i njegova penisa".

Ta slavna glumica, poznata po filmovima poput "Kraljice" i "Djevojaka s duplerice", kritizirala je i one koji slave njezin seksepil u dobi od 65 godina. "To je prokleto nevažno", rekla je.

"Žalim zbog uspjeha nekih sasvim osrednjih glumaca i zbog profesionalnog pada sjajnih glumica", rekla je Mirren pred skupinom najmoćnijih žena Hollywooda.

"No, uz dužno poštovanje vas sjajnih i uspješnih žena u ovoj prostoriji, zapravo se i nije mnogo promijenilo u hollywoodskom filmu koji se i dalje klanja na oltaru mladoga čovjeka od 18 do 25 godina i njegovu penisu. A taj je prilično malen, uvijek mi se čini", dodala je i izazvala smijeh prisutnih.

Govorila je na svečanom doručku u čast stotinu najmoćnijih žena u svijetu zabave, godišnjoj priredbi koju organizira dnevnik The Hollywood Reporter. Na prvim mjestima najmoćnijih žena u industriji zabave su predsjednice grupacije Disney/ABC, Sonyja i NBC-a, Anne Sweeney, Amy Pascal i Bonnie Hammer.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika