08.12.2010. / 16:07

Autor: Nacional.hr

Policajci je našli u dvorištu dok je pjevala božićne pjesme. Prije toga je mužu odgrizla jezik

Suprug tvrdi kako se probudio oko 23 sata te je u kupaonici zatekao Karen Lueders kako sjedi na nužniku, krenuo joj je dati poljubac nakon čega mu je ona odgrizla jezik

Karen LuedersKaren LuedersKaren Lueders, 57 godišnjakinja iz Wisconsina uhićena je zbog kaznenog djela zločina nasilja u obitelji, zbog toga što je odgrizla jezik svom 79 godišnjem suprugu Willardu, izvještava portal thesmokinggun.com.

Suprug je prevezen u bolnicu u blizini njihovog doma u Sheboyganu, gdje će doktori pokušati zašiti odgriženi jezik. Lueders je ispričao policiji kako je supruga zadnjih nekoliko dana pričala vrlo brzo i o duhovnim vrijednostima te kako je u trenutku napada bila u neuračunjivom stanju.

Suprug tvrdi kako se probudio oko 23 sata te je u kupaonici zatekao Karen Lueders kako sjedi na nužniku, krenuo joj je dati poljubac nakon čega mu je ona odgrizla jezik.

Nakon njegova poziva policiji, redarstvenici su ju zatekli na kućnom parkiralištu kako pjeva božićne pjesme. Optuženoj je određena jamčevina od 100.000 dolara, a može očekivati zatvorsku kaznu do 40 godina zatvora. Supružnici su istaknuti članovi lokalne crkvene zajednice.

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 08.12.10. 22:52

a kaj bi mu drugo odgrizla ' pa on ima osam banki !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika