09.12.2010. / 08:12

Autor: Totalsport

Liga prvaka: Dvoboj u Žilini prekinut na 20 minuta

Spartak je ovu utakmicu dočekao na trećem mjestu u skupini sa 6 bodova, dok je Žilina posljednja bez bodova

Zbog baklji na terenu, utakmica je bila prekinuta na 20 minuta (Reuters)Zbog baklji na terenu, utakmica je bila prekinuta na 20 minuta (Reuters)Utakmica 6. kola F skupine Lige prvaka između domaće Žiline i moskovskog Spartaka bila je prekinuta na 20 minuta zbog gostujućih navijača koji su bacali pirotehnička sredstva na igralište.

Rusija je prošlog tjedna dobila organizaciju Svjetskog prvenstva 2018. godine, ali se u Slovačkoj ruski navijači, barem oni Spartakovi, baš nisu pokazali u dobrom svjetlu. Bacali su baklje i zapaljive rakete na travnjak, pa je sudac Kevin Blom poslao obje momčadi u svlačionicu, te prekinuo dvoboj na otprilike 20 minuta. Spartakovi nogometaši krenuli su tijekom prekida prema svojim navijačima, valjda da ih zamole da se umire.

Inače, Spartak je ovu utakmicu dočekao na trećem mjestu u skupini sa 6 bodova, dok je Žilina posljednja bez bodova. Plasman u nokaut-fazu već su osigurali vodeći Chelsea s 15 i Marseille s devet bodova, klubovi koji večeras igraju u Marseilleu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika