09.12.2010. / 08:24

Autor: Totalsport

Webber odgovara Horneru: Da mi je ozljeda stvarala probleme, rekao bih to

Nikad nisam propustio utrku, ali da sam mislio da ne mogu voziti sigurno i do krajnjih granica, obavijestio bih momčad o tome - dodao je Australac

Mark Webber (Reuters)Mark Webber (Reuters)Nastavlja se sapunica oko Marka Webbera i njegove ozljede ramena koju je zaradio vozeći bicikl, što je zatajio čelnicima svoje momčadi, Red Bulla.

Australac se, podsjetimo, ozlijedio uoči Velike nagrade Japana, pa je utrku u Suzuki vozio pod injekcijama za blokadu boli. To je priznao sam u biografiji koja je svjetlo dana ugledala u ponedjeljak, a rekacija šefa Red Bulla Christiana Hornera nije bila nimalo pozitivna za Webbera. Horner je izrazio razočaranje šutnjom svoga vozača koji je tri utrke prije kraja Svjetskog prvenstva Formule 1 bio vodeći u ukupnom poretku, ali je na koncu osvojio treće mjesto, a prvak je postao njegov momčadski kolega Sebastian Vettel.

U srijedu se ponovno oglasio Webber s tvrdnjom da ozljeda ni na koji način nije utjecala na njegove vožnje zbog čega je nije ni prijavio vodstvu Red Bulla.

- Rame mi nije stvaralo probleme i zato nije bilo potrebe da ikome govorim o ozljedi. Da sam imao bilo kakvih poteškoća u bolidu zbog ozljede, naravno da bih to rekao momčadi. Ali, to nije bio slučaj - izjavio je Webber.

- Nikad nisam propustio utrku, ali da sam mislio da ne mogu voziti sigurno i do krajnjih granica, obavijestio bih momčad o tome - dodao je Australac, opovrgnuvši prve izvještaje u kojima se spominjalo da je sve četiri utrke do kraja SP-a vozio pod injekcijama.

- Poslušao sam savjet liječnika da primim injekciju uoči Suzuke, ali radilo se samo o mjerama opreza.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika