09.12.2010. / 14:13

Autor: Nacional.hr

HDZ-ovi zastupnici čekaju odluku MIP-a, vrh stranke zasad bez komentara

Ministar poljoprivrede Petar Čobanković samo je kratko rekao kako ne želi komentirati Sanaderov potez jer je to već drugi put da napušta zemlju

Andrija Hebrang (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)Andrija Hebrang (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)Neposredno prije početka sjednice Vlade u Banskim je dvorima održana sjednica Predsjedništva HDZ-a. Na njoj se raspravljalo o radu Sabora, ali i o slučaju Ive Sanadera.

No, čini se kako članovi predsjedništva nisu baš bili u potpunosti upoznati sa cijelom situacijom. Naime, kada su po završetku sastanka novinari priupitali Andriju Hebranga da prokomentira Sanaderov bijeg iz Hrvatske, stari HDZ-ovac je ostao zatečen pitanjem.

Ministar poljoprivrede Petar Čobanković samo je kratko rekao kako ne želi komentirati Sanaderov potez jer je to već drugi put da napušta zemlju.

Ni predsjednik Sabora Luka Bebić nije bio raspoložen za komentiranje DORH-ovog zahtjeva, ali ni Sanaderovog bijega.

Tportal neslužbeno saznaje kako su HDZ-ovi zastupnici dobili naputak da se u 15 sati okupe u sabornici kako bi odmah nakon sjednice Mandatno imunitetnog povjerenstva glasati o skidanju imuniteta Sanaderu.

Vezane vijesti

Nisam dogovorio zatvor

Nisam dogovorio zatvor

Bivši ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković za Dnevnik 3 HTV-a demantirao je da ide po dogovoru u zatvor,… Više

Komentari

registracija
25/12/09

trta333, 09.12.10. 16:01

Mislim da će u 15 časova svi doći sa tamnim naočarama na očima, da se ne vidi ko gdje gleda.O kakvom oni skidanju imuniteta da glasaju.Pa oni su ga i pustili da ode.Prije nekoliko mjeseci je napravio generalnu probu i zapalio u ameriku.Tada je presložio lovu u inostranim bankama i finansijski obezbedio se za ovaj bijegi i život u inostranstvu.Što mu odmah po povratku u Hrvatsku nisu oduzeli putovnicu i prikačili flastere da ga prate,jer su znali u šta je sve upetljan.Pa zar policiji nije bilo jasno da će zapaliti,kada je pušten Barišić,koji je sve priznao.I kao vrhunac lakrdije vraćaju ga u Sabor,da dokažu ovoj glupoj raji koliko je on lojalan gradjanin ovoj Hrvatskoj i da nema od čega da se boji.A u stvari je sve bilo unapred spremljeno da se dogodi ovo što se danas dogodilo,da ga legalno puste sa znanjem Vlade i policije da pobegne.I sada je sve jasno.I da je Sanader glavni organizator ovog jada i lopovluka i siromašenja države Hrvatske uz brojne pomagače iz HDZ-a.Kako sada Jaca da objasni narodu Hrvatske da je čista i da i ona nije učestvovala u ovome.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika