10.12.2010. / 09:00

Autor: Nacional.hr

Pukla ljubav: Vedran Ćorluka i Iva Buzov prekinuli vezu

Da je njihova ljubav završila, potvrdili su i neimenovani izvori bliski Ivi, iako konkretni razlozi ovakve situacije još uvijek nisu poznati

Iva Buzov i Vedran ĆorlukaIva Buzov i Vedran ĆorlukaPremda se o vjenčanju Vedrana Ćorluke i Ive Buzov šuškalo još prošle godine, čini se da od toga neće biti ništa.

Kako javlja In magazin, nogometaš je navodno prekinuo s djevojkom nakon tri godine veze.

Da je njihova ljubav završila, potvrdili su i neimenovani izvori bliski Ivi, iako konkretni razlozi ovakve situacije još uvijek nisu poznati.

S obzirom da su do nedavno planirali vjenčanje, njihovi prijatelji ne sumnjaju da će se uskoro pomiriti, no zasad je sigurno da će blagdane provesti odvojeno.

Inače, da s Ivom ima ozbiljne namjere Ćorluka je dao naslutiti svojim tetovažama. Ivino ime i datum rođenja istetovirao si je na šaci, a molitva na engleskom jeziku zapisana je na nadlaktici njegove desne ruke. Je li u međuvremenu promijenio mišljenje ili je samo riječ o običnoj svađi, s nestrpljenjem iščekujemo saznati.

Vezane vijesti

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka dao je intervju za eminentni nogometni portal Goal.com u kojem je analizirao Euro u Ukrajini i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika