10.12.2010. / 11:51

Autor: Nacional.hr

Počasni konzul RH u Sloveniji: 'Vidio sam Sanadera, ali se nisam sastao s njim'

"Sa Sanaderom nisam razgovarao niti sam se sastao s njim, samo sam ga slučajno susreo", dodao je Dimnik koji kaže kako mu Sanader sigurno nije rekao da se neće vratiti u Hrvatsku

Božu Dimnika je Stjepan Mesić 2007. odlikovao 'Redom hrvatskog pletera'Božu Dimnika je Stjepan Mesić 2007. odlikovao 'Redom hrvatskog pletera'Počasni konzul RH i predsjednik društva slovensko-hrvatskog prijateljstva Božo Dimnik u Ljubljani je za slovenski dnevnik Finance potvrdio kako je jučer u blizini ljubljanske zračne luke Brnik vidio bivšeg premijera Ivu Sanadera.

"Međutim, to nije bilo u samoj zračnoj luci, već u blizini", rekao je Dimnik za Finance, ali o tome gdje ga je točno vidio nije želio govoriti.

Dimnik opovrgava pisanje Jutarnjeg lista koji ga je označio kao Sanaderovog prijatelja u Sloveniji, te kaže kako je bivšeg premijera vidio samo dva ili tri puta u životu.

"Sa Sanaderom nisam razgovarao niti sam se sastao s njim, samo sam ga slučajno susreo", dodao je Dimnik koji kaže kako mu Sanader sigurno nije rekao da se neće vratiti u Hrvatsku.

"Riječ je o nesporazumu jer sam novinaru Jutarnjeg na pitanje mislim li da će se Sanader vratiti u Hrvatsku, odgovorio kako mislim da neće, a ne da mi je Sanader rekao da neće", rekao je Dimnik za Finance.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 10.12.10. 12:16

I ja san ga isto vidija! Na televiziji, vidija san mu leđa! Ma judi, nije un nikuda pobiga! Danas se vraća kući! A ča san van ja reka???


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 10.12.10. 12:38

Dali mu kao u filmovima 12 sati a onda pocinje lov.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika