10.12.2010. / 12:11

Autor: Nacional.hr

Karamarko u potrazi za Sanaderom: Policija ga traži u Sloveniji, Njemačkoj i Austriji

Karamarko se osvrnuo i na jučerašnju izjavu predsjednika Ive Josipovića o njegovoj mogućoj ostavci. Rekao je kako je predsjednikova izjava bila isprovocirana novinarskim pitanjem te kako policija jučer ništa nije mogla učiniti sve dok Ivi Sanaderu nije bio skinut saborski imunitet

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoTomislav Karamarko, ministar unutarnjih poslova, rekao je da policija poduzima sve moguće mjere kako bi locirala Ivu Sanadera.

Karamarko je rekao kako hrvatska policija intenzivno surađuje s kolegama u Sloveniji, Njemačkoj i Austriji, jel imaju saznanja da se Ivo Sanader nalazi na području jedne od nabrojanih triju država. Ministar unutarnjih poslova dodao je kako policija neće čekati da se bivši premijer samovoljno vrati već će poduzeti sve moguće mjere koje nalaže Interpolova tjeralica.

Karamarko se osvrnuo i na jučerašnju izjavu predsjednika Ive Josipovića o njegovoj mogućoj ostavci. Rekao je kako je predsjednikova izjava bila isprovocirana novinarskim pitanjem te kako policija jučer ništa nije mogla učiniti sve dok Ivi Sanaderu nije bio skinut saborski imunitet.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika