10.12.2010. / 15:30

Autor: Nacionalova redakcija

Novi većinski vlasnik NCL Media Grupe

Harald von Seefried, budući predsjednik uprave NCL Media Grupe, želi u suradnji s hrvatskim suvlasnicima te novinske kuće, poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao snažnu i neovisnu budućnost tvrtke, uz posebnu brigu da tjednik Nacional i ubuduće ostane vodeći politički news magazin u Hrvatskoj

Prošli tjedan većinski paket NCL Media Grupe preuzeo je novi vlasnik, švicarska kompanija Media Holding Beteiligungs AG pod kontrolom obitelji von Seefried. Tu transakciju još trebaju odobriti odgovarajuće hrvatske institucije.

Harald von Seefried, budući predsjednik uprave NCL Media Grupe, želi u suradnji s hrvatskim suvlasnicima te novinske kuće, poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao snažnu i neovisnu budućnost tvrtke, uz posebnu brigu da tjednik Nacional i ubuduće ostane vodeći politički news magazin u Hrvatskoj. Harald von Seefried, vlasnik nekoliko uspješnih kompanija, po nacionalnosti je Nijemac ali već više od 30 godina živi i radi u Švicarskoj.

Vezane vijesti

Prihodi NCL Media Grupe 19,9 milijuna kuna

Prihodi NCL Media Grupe 19,9 milijuna kuna

Na temelju Zakona o medijima, čl. 34 stavak 3., NCL Media Grupa d.o.o. objavljuje podatke o ukupnom prihodu i prodanoj nakladi u 2011. godini. NCL… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 16.12.10. 12:01

Vidjet će se uređivačka i druga politika vrlo brzo.Dakle vrlo je važno u kom pravcu će Nacional ići dalje.Hoće li biti tjednik trulih kompromisa,marketinga ili izvor prilično jakih i vjerodostojnih informacija na temelju kojih se temelji javno mnijenje u Hrvatskoj i svijetu.Svakako da se ostali konkurentni listovi kao i mafija o kojoj je Nacional najviše pisao za vrijeme Pukija, žele "ubaciti"svojom degradacijom Nacionala kako bi mu sasjekli krila. No vjerujem da neće u tome uspjeti i da će Nacional i dalje biti vodeći portaltjednik u Hrvatskoj.Bez obzira na promjenu u vlasničkoj strukturi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika