10.12.2010. / 20:03

Autor: Totalsport

Tottenham i Everton razmjenjuju Kranjčara za Pienaara?

Razmišljam samo o sezoni u Evertonu, sezoni koja još nije gotova i u kojoj se svašta može dogoditi, rekao je Pienaar

Niko KranjčarNiko KranjčarJužnoafrički nogometni reprezentativac Steven Pienaar, vezni igrač Evertona, mogao bi u siječnju prijeći u Tottenham, koji bi u razmjeni igrača u suprotnome pravcu poslao hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara, piše Metro.

Pienaar (28 godina) je u Europu stigao 2001. godine, kada je potpisao za Ajax. Nakon pet godina provedenih među ''kopljanicima'', prešao je u dortmundsku Borussiju, a Evertonu se priključio 2007. godine, prvo na posudbi, a onda od sezone 2008/09. kao igrač s trajnim ugovorm.

Njegov ugovor s klubom iz Liverpoola važeći je još samo za ovu sezonu. Sam Pienaar, koji je u 55 nastupa za reprezentaciju Južne Afrike zabio samo dva gola, nerado se upustio u špekulacije kako bi se u siječnju mogao preseliti na White Hart Lane.

- Razmišljam samo o sezoni u Evertonu, sezoni koja još nije gotova i u kojoj se svašta može dogoditi. Ne mogu komentirati glasine o mom prelasku u Tottenham jer ne znam što se događa. U Engleskoj je puno medija koji svašta pišu i govore, ali ja sam sretan u Evertonu i usredotočen sam samo na moj aktualni klub - poručio je Pienaar.

Poznato je da Niko Kranjčar ove sezone nije u prvom planu kod menadžera Tottenhama Harryja Redknappa, te da se Everton zanimao za njegov transfer. No, prema nekim izvorima, Everton je odustao od Kranjčara, nakon što je dobio informaciju o odšteti koja mu je, navodno, previsoka...

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika