10.12.2010. / 21:24

Autor: Totalsport

Kim Clijsters sigurno odlazi nakon OI 2012.

- U sebi sam odlučila da će to natjecanje biti posljednje u mojoj karijeri. Zato bih voljela sve najbolje od sebe ponuditi u tim mečevima - rekla je tenisačic

Kim ClijsterKim ClijsterKim Clijsters, 27-godišnja Belgijanka koja je godinu završila kao treća tenisačica na svijetu, definitivno je odlučila da će joj nastupi na Olimpijskim igrama u Londonu biti posljednji u karijeri.

Prije samo 24 sata su ekskluzivno ona i njena sunarodnjakinja Justine Henin najavile da bi mogle u Londonu nastupiti u igri parova, a uz to je Clijsters definitivno dala do znanja da će joj te Olimpijske igre označiti kraj aktivne karijere.

- U sebi sam odlučila da će to natjecanje biti posljednje u mojoj karijeri. Zato bih voljela sve najbolje od sebe ponuditi u tim mečevima - rekla je tenisačica koja se reaktivirala prošle godine tijekom ljeta i to nakon dvogodišnje pauze.

Po povratku tenisu je osvojila dva Grand Slam turnira (oba je puta najbolja bila na US Openu), a trenutačno ukupno broji čak 40 WTA naslova na raznim turnirima.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika