11.12.2010. / 14:27

Autor: Hina , Nacional.hr

Usred Zagreba opljačkan nesuđeni Sanaderov odvjetnik Mate Matić

Iz otključanog prtljažnika automobila odvjetnika Mate Matića, koji je proteklih dana u javnosti istupao kao mogući odvjetnik odbjeglog Ive Sanadera, jučer je ukradena torba s novcem i dokumentima ispred hotela Sheraton.

Photo: Goran Jakuš/PIXSELLPhoto: Goran Jakuš/PIXSELLIz otključanog prtljažnika automobila odvjetnika Mate Matića, koji je proteklih dana u javnosti istupao kao mogući odvjetnik odbjeglog Ive Sanadera, jučer je ukradena torba s novcem i dokumentima ispred hotela Sheraton.

Zagrebačka policija izvijestila je da je nepoznati počinitelj otuđio torbu iz prtljažnika mercedesa zagrebačkih registracija u kojoj je bilo oko 10.000 kuna, osobni dokumenti i drugi predmeti u vlasništvu tog 54-godišnjeg odvjetnika.

Ukupna šteta procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna. Podsjetimo, Matića je Sanader zadnja dva dana kontaktirao radi mogućeg zastupanja

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 11.12.10. 14:40

Kuliko je ovaj ima u novčaniku! Deset ijadi kuna??? Muj novčanik to nije vidija nikad!


registracija
3/12/10

gordanMM, 11.12.10. 14:52

Ajmo malo razmisliti. Koliko po Zagrebu ima novih mercedesa sa otključanim prtljažnikom? Kakvo zaključavanje imaju mercedesi? Koje su šanse da vlasnik takvog auta zaboravi zaključati prtljažnik baš kad je u njemu 10000kn što nikome nije mali novac? Ako je vlasnik ipak zaključao mercedesa, koliko ljudi u gradu može otključati novog mercedesa? Ima li automafije sa opremom za takve mercedese? Jesu li se u zadnje vrijeme krali takvi mercedesi? Kako to da nisu ukrali auto nego su uzeli neke papire? Lopovi moraju krasti auto brzo, nemaju vremena za čitanje.
Dakle, ili je odvjetnik namjerno ostavio otključan auto sa dokumentima koji će uskoro biti objavljeni ili je nekoga zanimalo koga će Sanader odati.


registracija
11/1/10

fluid, 11.12.10. 18:04

gordanMM @; ima logike u tvojoj kombinatorici.Treba pričekati.Čut će se uskoro.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika