13.12.2010. / 07:00

Autor: Extra

Ekskuzivno u Extri: Bruna Sanader - 'Žrtva svojeg oca'

Koliko će Sanaderovu mlađu kćerku koštati to što je pomogla ocu da prijeđe granicu

Mirjana i Bruna SanaderMirjana i Bruna SanaderProšlog petka, u trenutku kad je u njihovoj vili u zagrebačkoj Kozarčevoj ulici policija vršila pretres, Bruna Sanader je, zajedno sa majkom Mirjanom, nasmijana naspustila kuću i krenula prema gradu, no njihova su lica pokazivala zabrinutost i tragove neprospavane noći.

Dan prije, 22-godišnja Bruna sa svojim je ocem krenula put Slovenije u svojoj Volkswagen Bubi a on je iz Slovenije nastavio prema Austriji gdje je naposlijetku uhićen.

Koje će posljedice imati mlađa Sanaderova kći te kako se obitelj bivšeg premijera nosi s njegovim uhićenjem, pročitajte u Extri.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
1/12/10

liberty, 13.12.10. 08:46

pustite djecu na miru i fokusirajte se na bitno... i iole najgluplji i najnesposobniji odvjetnik na svijetu bi eventualnu tužbu protiv nje uspio oboriti...


registracija
5/3/10

starimudrac, 13.12.10. 09:03

zloupotreba djeteta za počinjenje kaznenog djela. dječja pravobraniteljica bi ju trebala dati u udomiteljsku obitelj. ako ima one milijune, kako se prića, ja ju primam sebi.


registracija
31/1/10

STTony, 13.12.10. 10:19

Stariidi_t - Bruna je punoljetna pa nije više dijete ako nisi znao. Koliko god joj je otac lopov i karakter najgore vrste ipak joj je otac i bilo je normalno da mu pomogne, to joj nitko normalan ne može zamjeriti.

I slažem se sa libertyjem - pustite je na miru i fokusirajte se na ono bitno a to je stara lopina. Čisto sumnjam da sudskim putem može za išta odgovarati.


registracija
27/8/09

Lujo1, 13.12.10. 10:27

Ova mlada dama nebu imala nikakvih posljedica zato kaj je tatu (tada još potpuno slobodnog čoveka) prepeljala prek meje.
Ak bu pravde jedine posljedice bi mogla imati ko i cela Sanaderova familija od gubitka nelegalno stečenog i opljačkanog bogatstva.
A bilo je lepo dok je trajalo - ali kaj se more?


registracija
24/3/10

bagsy, 13.12.10. 15:07

jadnica,sjećam se onog incidenta u gjuri gdje je telesno osiguranje dotične (ili sestre) propucalo mladiće,jadna


registracija
31/1/10

STTony, 13.12.10. 15:45

Pa kao da je ona znala dhoće li oni pucati ili ne i davati im naređenja.


registracija
7/1/09

maggiore, 13.12.10. 15:58

Neka psi sada grizu Sanadera za guzicu ALI
ostavite kcer na miru. Dosta joj je stida i srama.
Najbolje joj je emigrirati!


registracija
24/4/10

fiorano, 13.12.10. 22:37

Ovo je nevjerojatno halo katolici ostavite djevojku na miru ona nije bila premijer,Kako ste sretni kad bacate kamenje pričekajte presudu a da IVO DOBIJE I STO GODINA ŠTO DJECA IMAJU S TIM.HOĆETE LI KOLEKTIVNU KRIVNJU....PA DO JUČER STE MU KLICALI


registracija
11/1/10

fluid, 14.12.10. 18:24

Ok za dijete,treba je ostaviti na miru u svezi oca - lopova ali mama !?E to je vanserijski kalibar supruge.Antropološki ali i po obrazovanju.Vrlo školovana i obrazovana osoba.Oboje supružnika su pokazali svoje i doktorate i profesuru no također su pokazali kako to uopće nije pravilo da obrazovan čovjek ima predispozicije poštene osobe.NE !Oni su dokaz da primitivni karakter ostaje u osobi bez obzira na stupanj obrazovanja.Sve i svašta su naučili ali karakter nisu brusili nigdje.Barem onaj pozitivni.Ako mu je brat pop,a je,tada je jasno kakva se kultura karaktera izgrađuje u kršćanskim obiteljima.Upravo dijametralno suprotno od "10 Zapovjedi Božiji"koje tako zdušno navode kao svoje svjetovno usmjerenje.Oni su ubožnici a ne bogoljupci.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika