12.12.2010. / 13:30

Autor: Nacional.hr

Puhovski: Sanader je pobjegao da sakrije dokumente koji možda terete Mesića i Kosor

"Mislim da bi Sanader na Mesića mogao ići više moralno, eventualno dokazujući da je na neki način pogodovao svojim prijateljima poput Tomislava Dragičevića u Ini. Premijerku bi pak mogao pokušati politički diskreditirati', kaže Puhovski

Žarko PuhovskiŽarko Puhovski"Sanader neće odugovlačiti nego će požuriti u proces u Hrvatskoj, a ako sudski postupak ne bude išao dobro, onda će manipulirati sklonjenim dokumentima", rekao je Žarko Puhovski, komentirajući bijeg Ive Sanadera iz Hrvatsk, prenosi t-portal.

Prema njegovom mišljenju, Sanader je u Austriju otišao da bi sklonio određene dokumente kod svog brata. Puhovski naime smatra da za dokazivanje Sanaderove krivice nisu dovoljne izjave svjedoka nego su potrebni dokumenti. "Riječ je o dokumentima koji inkriminiraju one koji su dovoljno važni da može nečim trgovati, a to bi mogli biti bivši predsjednik Mesić i premijerka Kosor", smatra Puhovski.

"Mislim da bi Sanader na Mesića mogao ići više moralno, eventualno dokazujući da je na neki način pogodovao svojim prijateljima poput Tomislava Dragičevića u Ini. Premijerku bi pak mogao pokušati politički diskreditirati', kaže Puhovski.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
17/1/10

pitman, 12.12.10. 14:07

gluposti


registracija
30/6/09

jebivjetar, 12.12.10. 14:57

Ne, nego je išao po doumente koji optužuju Kosor i cijeli vrh HDZ-a , a koji su sve znali i amenovali ! Mesić i SDP su jedini zaslužni za hapšenje HDZ-ovaca i klike jer su godinama tvrdili da je rječ o bandi lopovskoj i kriminalnoj organizaciji. Sudstvo je tek sada smoglo malo hrabrosti da dirne u smrdljivo gnijezdo i zato je i DORH i Uskok jednako kriv za kriminal u RH.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 12.12.10. 15:01

Ovaj nema veze sa zivotom.Pa narravno da nema pisanih dokumenata.To ne postoji kod kriminalaca ali zato i postoji kategorija svjedok.Ni Al Capone nije nikad nista potpisao a uvalio ga blagajnik.Isto ce se desiti i Sanaderu


registracija
27/7/09

columbo, 12.12.10. 20:02

Mislim da je Sanader otisao (pobjegao), ne da ne bi bio uhicen, nego da bi HDZ-u izbio adut likovanja nad njegovim lisicinama. I naravno poene, sto iz toga proizlaze.
Sada ce odugovlaciti izrucenje iz posve drugih razloga.


registracija
12/7/10

Cassini, 12.12.10. 22:06

Al Caponea je uvalio dokument. Popis isplata vezanih za ilegalno kladenje na kojem je bilo i njegovo ime.


registracija
11/1/10

fluid, 13.12.10. 00:29

Dok se ne uhapsi Pašalić,Škegro,Kutle,Brzović,Rebić i ostala banda koja je utrla put zakonima o pretvorbi i Sanaderu i inima,nema pravice.Ove sa početka hrv.samostalnosti optužiti za ratni zločin nad vlastitim narodom.Tuđmanu i Šušku svejedno je presuda odrezana ranije.


registracija
30/6/09

jebivjetar, 13.12.10. 21:56

Al bi im svejedno bilo dobro zabti glogov kolac među oči !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika