13.12.2010. / 11:09

Autor: Andrea Belin

Elizabeth Hurley demantirala nevjeru: 'Rastala sam se prije par mjeseci'

Ljepotica nije negirala da se viđa s igračem kriketa Shaneom Warneom, otkrila je kako nije riječ o aferi izvan bračne postelje jer se prije nekoliko mjeseci rastala od supruga

Elizabeth HurleyElizabeth HurleyNakon što je u medije procurila informacija kako je Elizabeth Hurley nevjerna svom suprugu Arunu Nayari, manekenka i glumica je odlučila demantirati takve navode.

Doduše, ljepotica nije negirala da se viđa s igračem kriketa Shaneom Warneom, otkrila je kako nije riječ o aferi izvan bračne postelje jer se prije nekoliko mjeseci rastala od supruga.

'Samo da vas obavijestim da sam se prije nekoliko mjeseci rastala od Aruna. Za to su znali samo članovi obitelji i prijatelji', napisala je na Twitteru.

Inače, s indijskim poduzetnikom Arunom Nayarom, Elizabeth Hurley je bila u braku tri godine. O njihovom razvodu šuška se već neko vrijeme, međutim budući da se par do nedavno zajedno pojavljivao u javnosti, rijetki su oni koje ova vijest nije šokirala.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika