13.12.2010. / 12:26

Autor: Totalsport

Messi: Ovo nije lako kao što izgleda

Druga je to uzastopna domaća pobjeda Barcelone (u Primeri) rezultatom 5-0, nakon one nad velikim rivalom Real Madridom, a u nju je Messi ugradio dva gola i tako se ukupno s njih 17 na kontu izjednačio s Cristianom Ronaldom na vrhu ljestvice najboljih strijelaca Primere

Lionel MessiLionel MessiPredvođena najboljim nogometašem svijeta Messijem, Barcelona se u 15. kolu španjolskog prvenstva poigrala s Real Sociedadom isprativši ga s Camp Noua s 5-0...

Druga je to uzastopna domaća pobjeda Barcelone (u Primeri) rezultatom 5-0, nakon one nad velikim rivalom Real Madridom, a u nju je Messi ugradio dva gola i tako se ukupno s njih 17 na kontu izjednačio s Cristianom Ronaldom na vrhu ljestvice najboljih strijelaca Primere. Nakon nove uvjerljive predstave španjolskog prvaka Messi je komentirao:

- Izgleda lako, ali nije. Imali smo problema, posebno u prvom dijelu kada su se svi zgusnuli otraga - komentirao je Messi, a potom se osvrnuo na uži izbor kandidata za dobivanje FIFA-ine Zlatne lopte među kojima su uz njega samoga i klupski mu suigrači Andres Iniesta i Xavi.

- Najvažnije je da smo nas trojica na popisu. Sjajno je vidjeti trojicu Barceloninih igrača u borbi za trofej najboljeg.

U posljednjih šest utakmica (četiri u Primeri i dvije u Ligi prvaka) Barcelona je ostvarila nevjerojatnu gol-razliku 26-0, a sjajnu igru Katalonaca komentirao je i trener Josep Guardiola.

- Veliki je privilegij proživljavati ovo. Siguran sam da se možemo još i poboljšati, ali ne možemo tražiti veće zalaganje od igrača jer oni svi igraju jedan za drugoga. Divim se ovim igračima zbog onoga što rade jer znam da će ljudi koji su ih gledali uvijek reći: "Zaista smo se dobro zabavili" - rekao je Guardiola.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika