22.03.2005. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

GRADSKI ODSTREL

BANDIĆ RUŠI MAMIĆA ZA POBJEDU U ZAGREBU

BANDIĆ RUŠI MAMIĆA ZA POBJEDU U ZAGREBU
Na Cvjetnicu, u nedjelju 20. ožujka, Milan Bandić je u kafiću 10 demonstrirao sve što je do sada naučio u politici. Pred desetak svjedoka, u šaljivome tonu, ležernoj atmosferi, kroz smijeh, s fritulama i štrudlom na stolu i Chardonayem u čašama, napravio je eutanaziju sadašnjeg Dinamova rukovodstva. Razlozi “odstrela” predsjednika Mirka Barišića i “izvršnog dopredsjednika” Zdravka Mamića čisto su pragmatične prirode. Mamić, za kojega u javnosti vlada mišljenje da je bliski Bandićev prijatelj i da je pod njegovom zaštitom, postao je za Bandića previše opasan. Vezanje uz čovjeka kojeg su novinari optužili za sve nesreće maksimirskog kluba te koji je postao jedna od najnepopularnijih osoba u posljednjih nekoliko dana, Bandiću više ne treba. Iz krugova bliskih današnjem dogradonačelniku i, prema svemu sudeći, budućem gradonačelniku, doznajemo da je procjena kako uklanjanjem Mamića i “spašavanjem” Dinama, Bandić može osigurati konačnu pobjedu u bici za mjesto gradonačelnika grada Zagreba, što predstavlja najprivlačniju i najunosniju političku funkciju u zemlji.
Kako Milan Bandić planira smijeniti Zdravka Mamića, koga mu je predvidio za nasljednika, pročitajte u novom broju NACIONALA.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika