13.12.2010. / 15:05

Autor: Nacional.hr

Kulterer zatražio od suda: 'Kad je već kod vas, ispitajte Sanadera i o Hypu'

Kultererov odvjetnik Ferdinand Lanker smatra da to neće utjecati na Sanaderov proces izručenja, jer je 14-dnevni pritvor koji mu je određen dovoljno vremena da ga se ispita

Wolfgang KultererWolfgang KultererWolfgang Kulterer je preko svog odvjetnika Ferdinanda Lankera zatražio od austrijskog tužiteljstva da Ivu Sanadera, kad ga već ima u pritvoru, ispitaju u vezi s aferom Hypo.

Potvrdio je to za Novu TV Kultererov odvjetnik Ferdinand Lanker koji je dodao i kako smatra da to neće utjecati na Sanaderov proces izručenja, jer je 14-dnevni pritvor koji mu je određen dovoljno vremena da ga se ispita.

Podsjetimo, otkako je u javnost dospjela informacija da je Hypo banka u Hrvatskoj svoje brzo širenje mogla zahvaliti ponajprije dobrim političkim vezama, spominje se ime Ive Sanadera u kontekstu dogovaranja povoljnijih kredita.

U posljednje se vrijeme pak Sanadera spominje u kontekstu iznošenja povećih količina novca i njegovo deponiranje u Lihtenštajnu.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika