13.12.2010. / 17:05

Autor: Hina

Kosor u Beču: S austrijskim kancelarom razgovarala i o Sanaderu

"Oboje se zauzimamo za potpunu neovisnost neovisnih tijela kao što su državno odvjetništvo i pravosuđe", izjavila je Jadranka Kosor u Beču gdje je s austrijskim kancelarom razgovarala duže od jednog sata

Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor i austrijski kancelar Werner Faymann (Foto;: vlada.hr)Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor i austrijski kancelar Werner Faymann (Foto;: vlada.hr)Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor, koja je u ponedjeljak u Beču razgovarala s austrijskim saveznim kancelarom Wernerom Faymannom, izjavila je nakon susreta da je uhićenje i daljnji postupak protiv bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera u rukama hrvatskog i austrijskog pravosuđa.

"Zajednička je konstatacija da je to u rukama hrvatskog i austrijskog pravosuđa", izjavila je Jadranka Kosor, dodavši da je razgovor o tome bio usputan, ali logičan i neizbježiv. "Tu temu nismo mogli izbjeći niti smo namjeravali", rekla je Kosor i dodala: "Nikakve detalje nismo spominjali."

"Oboje se zauzimamo za potpunu neovisnost neovisnih tijela kao što su državno odvjetništvo i pravosuđe", izjavila je Jadranka Kosor u Beču gdje je s austrijskim kancelarom razgovarala duže od jednog sata.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 13.12.10. 17:26

if that so is.. why dont ya al politicians fuck yourself.. hadeze has to give brandly new elektions. thats what ya have stnd 4?!.. only assholes n bitches..
bitch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika