13.12.2010. / 19:19

Autor: Totalsport

Allardyce smijenjen: Kalinićev Blackburn smijenio trenera

Iza svega vjerojatno stoji neslaganje Allardycea s klupskom politikom prema kojoj u siječnju neće biti dovoljno novca za kvalitetna pojačanja kojima je sada već bivši menadžer mislio popraviti trenutačnu poziciju na ljestvici (trinaesto mjesto)

Sam AllardyceSam AllardyceEngleski nogometni Premierligaš Blackburn, čiji dres nosi i Nikola Kalinić, u ponedjeljak je otkazao suradnju menadžeru momčadi Samu Allardyceu i njegovim pomoćnicima...

Indijska korporacija Venky's, u čijem su Roversi odnedavno vlasništvu, potvrdila je vijest putem internetskih stranica kluba na kojima se Allardyceovo razrješenje dužnosti opisuje kao "dio dugoročnijih planova". Ostvariti bi ih klub trebao pod vodstvom Stevea Keana koji je imenovan na dužnost.

Iza svega vjerojatno stoji neslaganje Allardycea s klupskom politikom prema kojoj u siječnju neće biti dovoljno novca za kvalitetna pojačanja kojima je sada već bivši menadžer mislio popraviti trenutačnu poziciju na ljestvici (trinaesto mjesto).

Vezane vijesti

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i Blaževića

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, potvrdio je kako među 23 kandidata za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj neće biti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika