14.12.2010. / 10:06

Autor: Nacional.hr

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Talenti diljem Hrvatske dali su sve od sebe kako bi dokazali da su upravo oni najbolji, no tek je desetoro zaslužilo nastupiti u velikom finalu Supertalenta. Čitav tjedan gledatelji glasuju za svog favorita

Tihomir BendeljaTihomir BendeljaPotraga za prvim hrvatskim Supertalentom došla je do svoje velike završnice te u superfinalu gledatelji imaju priliku saznati tko je pobjednik druge sezone talent showa Nove TV.

Talenti diljem Hrvatske dali su sve od sebe kako bi dokazali da su upravo oni najbolji, no tek je desetoro zaslužilo nastupiti u velikom finalu Supertalenta. Čitav tjedan gledatelji glasuju za svog favorita, a ovog petka doznat ćemo ime izvođača ili skupine koji su svojim talentom uspjeli najviše zadiviti publiku pred malim ekranima.

Inače, Tihomir Bendelja, pobjednik prve sezone Supertalenta počastit će gledatelje svojim nastupom i prisjetiti kako je posebna njegova točka s kojom je pobijedio te twirlingom zarazio cijelu Hrvatsku.

Tihomir je od svoje pobjede u Supertalentu nastavio nizati uspjehu u twirlingu koji je do prošle godine bio potpuna nepoznanica.

Kao i u prvoj sezoni, deset natjecatelja bori se za nagradu od 200 tisuća kuna.

Vezane vijesti

Finale Supertalenta 17. prosinca: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Finale Supertalenta 17. prosinca: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Članovi žirija, Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić uskoro će proglasiti najtalentiranijeg Hrvata, a finalisti druge sezone ovog showa su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika